Guns.ru Talks
  Украина
  Украинским охотникам запретили снаряжать патроны ( 4 )

вход | зарегистрироваться | поиск | реклама | картинки | кто здесь | ссылки | календарь | поиск оружия, магазинов | фотоконкурсы | Аукцион
  всего страниц: 7 :  1  2  3  4  5  6  7 
  следующая тема | предыдущая тема
Автор Тема:   Украинским охотникам запретили снаряжать патроны    (просмотров: 4782)
 версия для печати
CMS-UA
posted 10-7-2012 07:34    
Ну будем надеятся что слова "незаконное" и по разрешению на калибр разрешат проблему, а нет...так это шаг назад в Украине, до тёмного средневековья...
Пусть эти "избранники" хоть обучение с лицинзированием введут, а просто дикость.
А как узнать разработчиков или толкачей - из "чьих они будут" что-б случайно за эту партию непроголосовали моя семья и друзья ?
Инициатор(толкач)- по упорным слухам владелец одесского феникса, видно прибыль от торговли нарезными патронами упала а жаба держит крепко, вот честный бизнесмен и решил с "нечистыми" подправить ситуацию...

 

 
Fox79
posted 10-7-2012 07:47    
quote:
Originally posted by CMS-UA:

А как узнать разработчиков или толкачей - из "чьих они будут" что-б случайно за эту партию непроголосовали моя семья и друзья ?



Как узнать? По той ссылке где закон, там есть результат голосования, коммунисты и ПР единогласно голосовали.
Rem700
posted 10-7-2012 11:18    

http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1478-14/page

Стаття 20. Заборони щодо здiйснення полювання п.4

немисливськоi (у тому числi вiйськовоi) вогнепальноi,
пневматичноi та iншоi стрiлецькоi зброi, а також нарiзних вкладок,
напiвавтоматичноi або автоматичноi зброi з магазинами бiльш як на
два патрони;

К болтовикам ето не относится!
А к полуавтоматам и иже с ними точно зась...не более двух маслят в магазине.
Спасибо что поправили.

edit log

why111
posted 10-7-2012 12:11    
Господа, а бутылка из под пива оружие? А канистра бензина и бутыль с машинным маслом или кусок хозяйственного мыла? А все вместе?
Задолбали. Статистика вещь упрямая, хоть и российская.

quote:
"В настоящее время на учете в органах внутренних дел состоит более 6,9 млн. единиц оружия, находящегося в личном пользовании у 5 млн. граждан. При этом государственным контролем охвачено более 600 тыс. единиц нарезного и более 4 млн. единиц гладкоствольного длинноствольного оружия, 2 млн. единиц - газового оружия самообороны, в том числе с возможностью стрельбы патронами травматического действия, более 11 тыс. единиц - наградного оружия"

Т.е. в стране 11 тысяч наградных единиц оружия - это сопоставимые цифры с количеством владельцев легальных пистолетов в Прибалтийских странах, т.е. легализация пистолетов в России уже произошла, но для небольшой группы привилегированных членов элиты в стране. Впрочем вопреки апокалиптическим страхам, это вовсе не привело к взаимному истреблению.

Дальнейшие данные которые приводятся в этой пояснительной записки ещё более интересны:

"В области оборота оружия в 2011 году выявлено более 300 тысяч нарушений, допущенных гражданами, более 300 тысяч владельцев оружия привлечено к административной ответственности и более 10 тысяч - к уголовной ответственности"

Показательно, что умалчивают о количестве убитых и раненых из легального оружия, поскольку эти цифры традиционно ничтожны. А теперь, внимание!

10 тысяч уголовников от 5 миллионов владельцев гражданского оружия это 0,2% формальных преступников среди владельцев легального оружия. Всего же на наши 143 миллиона жителей в 2011 году уголовную ответственность понесло 874 тысячи человек, или 0,61% от всего населения России, включая младенцев и глубоких стариков (если их вычесть, то % криминального сообщества среди дееспособного населения станет ещё выше). Осознайте эти данные - среди владельцев оружия 0,2% уголовников, среди всех граждан 0,6%. Т.е. легальные владельцы гражданского оружия законопослушней обычных граждан по меньшей мере в три раза. Это без учёта нашей казуистической обвинительной практики по самообороне в которой вероятности быть оправданным практически нет.



ivanko37
posted 10-7-2012 13:44    
quote:
Originally posted by CMS-UA:

Инициатор(толкач)



Продажи упали не только в Одессе, но и по всей Нэзалэжной. Скорее всего продаваны оружия объединились (в складчину) на лобби.
Серж_М
posted 10-7-2012 14:37    
quote:
Originally posted by CMS-UA:
Ну будем надеятся что слова "незаконное" и по разрешению на калибр разрешат проблему, а нет...так это шаг назад в Украине...

Да я вот тоже надеюсь на то, что на разрешённые имеющиеся калибры будет считаться законным.


quote:
Originally posted by CMS-UA:
Инициатор(толкач)- по упорным слухам владелец одесского феникса, видно прибыль от торговли нарезными патронами упала а жаба держит крепко, вот честный бизнесмен и решил с "нечистыми" подправить ситуацию...

Так пусть этот бизнесмен торгует расходниками и оборудованием - вот прибыль то и вернётся.
В ногу со временем надо идти.

edit log

Rem700
posted 10-7-2012 14:37    
quote:
Originally posted by ivanko37:

Продажи упали не только в Одессе, но и по всей Нэзалэжной.



И не только по оружейной тематика.
Грядут темные времена...
Fox79
posted 10-7-2012 14:47    
Так наоборот нужно упрощать! Были бы зоконы как у америкосов, чистые прилавки уже стояли бы!
Rem700
posted 10-7-2012 15:02    
quote:
Originally posted by Fox79:

нужно упрощать!



Притом во всех сферах...

edit log

koldun
posted 10-7-2012 18:16    
quote:
Грядут темные времена...

Как это верно...

------------------
С уважением, Колдун.

CMS-UA
posted 11-7-2012 07:59    
Отчего-ж грядут? Уже масонство стоит в полный рост, у них ведь всего два правила для управления - чувство вины и страх...
Fox79
posted 12-7-2012 19:58    
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/z...d=&pf3511=44019
появилась призрачная надежда на благополучное решение сего вопроса.
Rem700
posted 12-7-2012 22:05    
quote:
Originally posted by Серж_М:

Так пусть этот бизнесмен торгует расходниками и оборудованием - вот прибыль то и вернётся.
В ногу со временем надо идти.



А также подрастет культура оружия!
SPIDER-T1
posted 12-7-2012 23:27    
quote:
Originally posted by Fox79:

Да видимо все же нельзя...

"Довжина стволiв гладкоствольних рушниць повинна бути не менше 450 мм, а загальна довжина зброi - не менше 800 мм."

написано "а загальна довжина зброi - не менше 800 мм" но не сказано что гладкоствольной.


Речення продувжуеться через кому, а не через крапку. Значить слова "загальна довжина зброi 800мм" вiдноситься до першоi частини речення тобто до гладкоствольних рушниць.

Якби обмеження не зняли тодi б не продавали такi витвори мистецтва:
http://www.fort.vn.ua/produkci...n-tavor-21.html

SPIDER-T1
posted 12-7-2012 23:42    
quote:
Originally posted by Fox79:
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/z...d=&pf3511=44019
появилась призрачная надежда на благополучное решение сего вопроса.

Це жесть: Пояснювальна записка 06.07.2012

quote:

1. Обгрунтування необхiдностi прийняття проекту Постанови

05 липня 2012 року на 57 пленарному засiданнi Верховноi Ради Украiни VI скликання Парламентом прийнято рiшення про прийняття проекту Закону Украiни <Про внесення змiн до Кримiнального та Кримiнально-процесуального кодексiв Украiни (щодо вiдповiдальностi за незаконне поводження зi зброею та вибуховонебезпечними матерiалами)> (реестрацiйний номер 10554) у другому читаннi та в цiлому як закон.
Вказанi дii та рiшення Верховноi Ради Украiни не вiдповiдае вимогам Конституцii та Закону Украiни <Про Регламент Верховноi Ради Украiни> (далi - Регламент) i, вiдповiдно, е незаконними з наступних пiдстав.
Так, за даний проект голосували народнi депутати не особисто (iхнiми картками голосували колеги, що можна простежити iз вiдеозапису засiдання) та в залi була вiдсутня кiлькiсть депутатiв, яка необхiдна для прийняття законiв. Так, вiдповiдно до результатiв голосування за цей проект, картками проголосувала така кiлькiсть народних депутатiв, яка необхiдна для прийняття вiдповiдного рiшення (бiльше половини складу Парламенту), що не вiдповiдае дiйсностi, так як в залi насправдi були присутнi набагато менше народних депутатiв. Також данi про голосування за проект вiдрiзняються вiд даних письмовоi реестрацii народних депутатiв Украiни. Так, якщо порiвняти цi данi, то за прийняття цього проекту голосували народнi депутати, якi вiдсутнi у залi засiдання вiдповiдно до даних письмовоi реестрацii. Деякi народнi депутати, якi нiби проголосували <за> прийняття рiшення про прийняття в цiлому цього законопроекту як закону були у вiдпустцi, у вiдрядженнi, або хворiють. Так, вiдповiдно до даних письмовоi реестрацii були вiдсутнi 72 народних депутатiв з лав фракцii Партii регiонiв, Комунiстичноi партii, Народноi партii, позафракцiйних депутатiв. Народнi депутати з фракцiй <Блок Юлii Тимошенко> та <НУНС> не голосували за прийняття цих рiшень, а це 163 голоси. Тобто голосувати за прийняття вiдповiдного рiшення могли лише 215 осiб (450-72-163=215), а це не е бiльшiстю вiд складу Парламенту, яка необхiдна для прийняття законiв.
Тобто, виходячи з наведеного вище, кiлькiсть присутнiх була значно меншою, нiж та, яка необхiдна для прийняття рiшень (законiв) Верховною Радою, що унеможливлювало прийняття цього Закону. Все це е неконституцiйним та свiдчить про прийняття даного проекту з порушенням процедури прийняття законiв, яка передбачена ст. 91 Конституцii Украiни, вiдповiдно до якоi <Верховна Рада Украiни приймае закони, постанови та iншi акти бiльшiстю вiд ii конституцiйного складу, крiм випадкiв, передбачених цiею Конституцiею>.
Також це свiдчить про те, що окремi народнi депутати голосували за своiх колег, що суперечить статтi 84 Конституцii Украiни. Адже вiдповiдно до рiшення Конституцiйного Суду Украiни у справi за конституцiйним поданням Президента Украiни щодо офiцiйного тлумачення частин другоi i третьоi статтi 84 та частин другоi i четвертоi статтi 94 Конституцii Украiни (справа щодо порядку голосування та повторного розгляду законiв Верховною Радою Украiни) вiд 7 липня 1998 року по справi N 1-19/98 <положення частини третьоi статтi 84 Конституцii Украiни щодо здiйснення народним депутатом Украiни голосування на засiданнях Верховноi Ради Украiни означае його безпосередне волевиявлення незалежно вiд способу голосування, тобто народний депутат Украiни не мае права голосувати за iнших народних депутатiв Украiни на засiданнях Верховноi Ради Украiни>.



UA
posted 13-7-2012 13:37    
Взято тут
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/r...st_n?word=10554
"Рiшення прийнято Поiменне голосування про проект Закону про внесення змiн до Кримiнального та Кримiнально-процесуального кодексiв Украiни (щодо вiдповiдальностi за незаконне поводження зi зброею та вибуховонебезпечними матерiалами) (N10554) - у другому читаннi та в цiлому За-253 Проти-0
Утрим.-1 Не гол.-14
Всього-268"
Похоже у господина Кармазина плохо с арифметикой, ведь на самом деле оказалось, что 450-72-163=253
ЗЫ: сомневаюсь в успехе его благородного порыва , последим за результатом.
Fox79
posted 13-7-2012 17:16    
quote:
Похоже у господина Кармазина плохо с арифметикой, ведь на самом деле оказалось, что 450-72-163=253

Воспользуйтесь калькулятором
bigbadboy
posted 14-7-2012 15:32    
послежу =)
Vovchik MD
posted 18-7-2012 23:47    
кто б намекнул нашим "слугам народа", что упрощая схемы оборота легального оружия в Украине они смогут заработать дополнительные миллионы...
SergeyKPI
posted 19-7-2012 00:50    
quote:
Украине они смогут заработать дополнительные миллионы...



Ага, а дополнительные миллиарды не смогут, собственно, того и боятся, с*куны х**вы.

  всего страниц: 7 :  1  2  3  4  5  6  7 

новая тема  Post A Reply
следующая тема | предыдущая тема

  Guns.ru Talks
  Украина
  Украинским охотникам запретили снаряжать патроны ( 4 )
guns.ru home