|
15-1-2011 02:20
bulldog044
Шановнi друзi.
Приводом для цього звернення став аналiз результатiв дiй та крокiв, якi роблять нашi спiвробiтники, популяризуючи дiяльнiсть Асоцiацii на профiльних украiнських форумах та в iнтернет просторi Украiни. Як виявилось, це досить непроста справа. Нашi спроби встановити нормальнi стосунки та донести хоча б до озброеноi частини населення Украiни цiлi та завдання Асоцiацii iнодi викликають непередбачувану реакцiю. Якi тiльки закиди не лунають на нашу адресу. Серед найбiльш розповсюджених i типових е такi: * <Все це робиться для того, щоб заробити грошей>
Звiсно, що всi тi коментарi, прес-конференцii та круглi столи, заходи для членiв Асоцiацii, якi ми провели поки не здатнi вплинути та кардинально змiнити суспiльну думку, проте з часом i це змiниться. Iдея об'еднання людей, якi розумiють важливiсть законного права на володiння зброею, ще й досi не реалiзована, але ми з кожним днем робимо кроки задля досягнення цiеi мети. Це для нас головне. Все iнше - знижки в магазинах (на весь асортимент та набоi), участь за рахунок Асоцiацii у заходах (зброя та набоi надаються Асоцiацiею), страховки i т.д. - це все допомагае побудувати бiльш мiцнi стосунки в колективi. Про бiзнес мова взагалi не йде. Чiтко розумiючи, що виправдовуватись нi перед ким, а тим бiльше перед нашими братами по зброi нам нема в чому, ми пропонуемо усiм небайдужим iнший формат спiлкування - формат, який дозволить нам краще зрозумiти один одного. Формат, завдяки якому, наша розрiзнена i розпорошена <армiя власникiв зброi> почне об'еднуватись, досягаючи необхiдних цiлей. Цей формат - питання/вiдповiдь. Отже, на будь-яке ваше питання ми будемо давати щиру та вичерпну вiдповiдь. I не важливо станете ви членами Асоцiацii або нi, ми завжди керуватимемось правилом - <Хто не з нами, той НЕ проти нас>. Головне щоб ми почали розумiти один одного, бо прийде час, i вiд нашоi едностi буде залежати дуже багато. А вiд себе особисте прохання - давайте будемо чемними, бо ввiчливiсть - це риса, яка притаманна перш за все озброеним людям. З повагою, Георгiй Учайкiн |
|
22-1-2011 22:17
TSE
Я чемно питаю - можна дублюваты Ваше звэрнэння росийською ?
|
|
2-2-2011 22:17
Lexx88
Могут,когда хотят... Информационная война. |
|
4-2-2011 19:00
TSE
Вважаю частыну про Швэйцарию та Гитлэра жартом.
Вымагаю перэклада на росийську мову! Негайно припините мовну дыскриминацию 111
|
|
5-2-2011 01:26
LexLuger
Эта 5!!! ![]() Мне вобщето пофигу, но.. . Человек пишет в разделе "Украина", подымает проблему, актуальную для Украины, пишет на единственно легетимно признанном государственном языке.. . и кто то лезет с требованиями и претензиями?! А почему на русский?! Требую перевод на хинди и урду!!! Чо за дискриминация?!!!
|
|
5-2-2011 03:48
Серж_М
Я подам реплику со стороны. Лично у меня никаких требований нет. Но мне так видится ситуация, что если в данной ассоциации есть желание привлечь кого-то из миллионов русскоязычных граждан Украины, то будут переводить на русский. А уж если нужны будут индусы - тогда на хинди. |
|
5-2-2011 20:00
TSE
Негайно припините безлад! Власне, я буду вважаты цу спилку - нациоалистычною фашыстьскою организацийэю. Деструктывною, як и Трызуб, Тягныбок, КУН, ОУН та ООН. Ганьба!
ЗЫ: Якщо ци люды продублюють свойэ звэрнення на хинди та урду - можна будэ побачыты йихню справжню подобу! Ци посылання на амерыканськый досвид та некоректни зривняння та цытыты, яки звелычують ОША, вельмы пидозрили! ЗЫЫ: Шо значит "кто-то"? Да я магистр ордена Зеленого дракона, белый рыцарь 7 квалитета и донецкий бандЫт. Я требую дубляжа на русский. |
|
5-2-2011 20:37
Слоняра
а на деньгах надписи только на украинском и арабскими цифрами
|
|
5-2-2011 20:44
TSE
На что вы намекаете? Не на всех деньгах украинские цифры и арабские буквы фигурируют. Иногда и маериканские буквы
видны, и латинские цифры. Бывает же такое в жизни... А еще есть шестиугольные монеты. А еще есть ассоциация владельцев оружия. Вид якойи ниякого фидбеку немае! |
|
5-2-2011 20:51
Слоняра
Я пишу про украинские деньги. На них только по украински, арабские цифры и символы для слепых
|
|
5-2-2011 22:18
sealdriver
ЖЖоте!!!
|
|
5-2-2011 23:38
TSE
Вельми можливо, що ажiотаж щодо мовного питання у ций гiлци поважного форума муссуеться штучно. Певно, вiн штучно iнспiрований певними колами, якi за рахунок дешевого скандалу бажають пiдняти рейтинг свого сайту або органiзацii!
Схема е такою: в тему приходить провокатор(и), який роздмухуе скандал а потiм спокiйно кидае тему, до якоi вже е певний суспильний iнтерес, на призволяще. За подiбним сценарiем вiдбуваються дii i на iнших форумах у Сiтцi! Тимчасовi персонажи мають рiзнi аватари та поводяться рiзним чином - вiд зухвалостi до цiлковитоi пiдтримки. Потiм у тему приходить адекватний "ведучий" та тема починае рости у потрiбному авторам напрямку. Отже, неможливо, насамперед чiтко визначити розвиток будь-якоi теми iз буремним змiстом! |
|
6-2-2011 00:05
Салих
Уважаемые участники, завершаем с флудом.
|
|
6-2-2011 00:05
Салих
Уважаемые участники, завершаем с флудом.
|
|
6-2-2011 16:41
Слоняра
ну вот почему нам антифашистам и интернационалистам всегда затыкают рот?
|
|
24-2-2011 21:51
aw308
Незрозумiло що саме ТС хотiв донести до читачiв
Багато моiх знайомих зробили для себе такий висновок Може просто ми чогось не знаемо, що було зроблено вами у покращеннi загальноi ситуацii Не те щоб ви щось зробили погано, просто корисного у вас ми нiчого не бачимо |
|
27-2-2011 13:10
GDima
Ваш пост еще раз подтверждает психологию нашего люда. |
|
27-2-2011 14:58
aw308
Не вiдповiдайте питанням на запитання Я повторюсь:
Конкретно що? Судячи з фактiв - нiчого. I ось це Суд запретил охотникам стрелять свинцом ? якраз цьому пiдтвердження. А ця писанина на форумах, у якiй немае нiякоi конкретики, це нiщо iнше як, "гра на публiку".
I до якого ж обему ви плануете розширитись? Ви що намiрились взяти iх силовим методом? )))
Нас i Вас були тисячi "на майданi". Щось змiнилось?
Особисто у мене, з цим, немае нiяких проблем. Якщо вони виникають, то це можна назвати скорiше тимчасовими незручностями.
Ви виявляеться недоброзичлива людина ![]() Ну що ж "спасение утопающего - дело рук самого утопающего" )))P.S. Судячи про вашу
я не здивуюсь що коли змiниться ситуацiя, усi заслуги присвоiть собi, так звана, "асоцiацiя" З повагою, |
|
27-2-2011 23:38
bulldog044
Ну звiсно пане Ярославе, ми так i зробимо, бо ситуацiя завжди змiнюеться сама по собi.
З повагою. |
|
28-2-2011 12:56
Counter-Striker
То есть по-вашему вступить в некую ассоциацию - это есть неабияке дело и крайне эфективное мероприятие по достижению поставленных целей? Лично я так не считаю.
+1
И тут +1 однозначно. Основные проблемы этой ассоциации - много пиару и позиционирование себя не иначе как украинская NRA. |